extra zolen podotherapie

Online extra paar zolen bestellen

Een tweede paar zolen kan om verschillende redenen praktisch zijn. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld graag een extra paar wilt voor uw wandelschoenen of dat u een paar sportzolen wil. Het voordeel van twee paar zolen is dat er minder slijtage ontstaat omdat ze niet zoveel meer in schoenen gewisseld worden en om-en-om gedragen worden. Met het oog op mogelijke aanpassingen van de zolen is het raadzaam dit te laten doen na de eerste controle. Als uw zolen goed lopen en er geen controle (of nieuwe voetafdruk) nodig is kan u via deze website een extra paar bestellen.

Geen kosten therapievorming

Wanneer dit tweede paar een kopie is van het paar hoeft er geen therapievorming (prestatiecode 9100) meer gerekend te worden omdat de zolen reeds zijn gemodelleerd. Na bestelling ontvangt u een ontvangstbevestiging. U ontvangt een email wanneer uw zolen klaar zijn en u ze kan ophalen. U kan ook kiezen om ze op te laten sturen. U hoeft hier niet voor thuis te blijven; ze kunnen door de brievenbus.

(Gereduceerde) Tarieven extra paar zolen 2024

Volwassenen / vanaf 12 jaar€ 121,00
Volwassenen / gecertificeerde zolen t.b.v. veiligheidsschoenen€ 129,00
Kinderzolen 6 t/m 11 jaar vanaf maat 38 (kinderkorting)€ 110,00
Kinderzolen 6 t/m 11 jaar tot maat 37 (kinderkorting)€ 98,50
Kinderzolen t/m 6 jaar (kinderkorting)€ 83,50

Portokosten: €6,12 (DHL brievenbuspakket)

Betaling en vergoeding zorgverzekeraar

Indien mogelijk declareren wij uw zolen rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar. Wanneer u niet of niet volledig verzekerd bent voor podotherapie en/of podotherapeutische hulpmiddelen (zoals zolen) brengen we de kosten bij u in rekening. Kijk voor het bestellen van de zolen uw polis na.

Zolen worden altijd vergoed uit de aanvullende verzekering en hebben dus geen effect op uw eigen risico.

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Vergoedingen Podotherapie

Bestelformulier

Bestel hieronder uw extra zolen. Let op: velden met een sterretje (*) zijn verplicht.


    Kleuren kunststof