vergoedingen podotherapie

Sandalinos: een perfect op uw voeten afgestemd paar slippers.

In de zomer ook uw zolen dragen? In slippers is dit soms lastig.

Niet goed functionerend zomer- of huisschoeisel kan recidief van blessures opleveren.

Er zijn goede schoenmerken met uitstekende voetbedden in de slippers, maar bij sommige mensen is dat niet voldoende om klachtenvrij te lopen. Als u merkt dat u uw zolen mist zijn Sandalinos wellicht een uitkomst voor u. Sandalinos zijn slippers met vergelijkbaar voetbed als de podotherapeutische zolen in uw schoenen.

U kunt kiezen uit vele kleuren, u kiest wat bij u past.

Prijzen

Omdat het maatwerk is zijn podo-slippers duurder dan confectie slippers. Een klein deel van de kosten bestaat uit de eigen bijdrage, welke niet voor vergoeding in aanmerking komt. De rest kan in aanmerking komen voor vergoeding uit de aanvullende verzekering. Kijk uw polis na voor de hoogte van de vergoeding voor podotherapie en voor zolen.

  • Podo-slippers: € 257,50
    Inclusief: slippers incl. voetbed, aanmeet- en afleverkosten, eigen bijdrage, BTW
    Hoogte eigen bijdrage / onverzekerd: € 52,00

Podo-slippers zijn bedoeld als aanvullende therapie ter vervanging van uw zolen om ook op zomer- of huisschoeisel comfortabel te kunnen lopen. Omdat podo-slippers met de hand gemaakt wordt, kan het zijn dat er afwijkingen zijn in de afwerking.

De levertijd van podoslippers is ongeveer vier weken.

Modellen

U kan uw favoriete model samenstellen in de door u zelf gekozen kleurcombinatie en uitvoering. U krijgt dan een code die 14 dagen geldig is. Wij kunnen met deze code de slippers met het op uw voet aangemeten voetbed maken. Het is handig als u deze code meeneemt bij uw aanmeetconsult.
Costumize hier uw eigen Sandalino:
Sandalinos Dames
Sandalinos Heren

Revere sandalen

Ook zijn bij ons comfortabele Revere sandalen verkrijgbaar waarin wij uw zolen perfect op maat kunnen maken. Zie www.fijneschoenen.nl.
Sandalen komen niet voor vergoeding in aanmerking, de zolen die we erin kunnen maken wel.